maandag, 26. oktober 2009 - 10:26

Zoetwarenindustrie en vakbonden bundelen krachten

Den Haag

Iedereen die meer wil weten over de zoetwarensector kan voortaan terecht op www.zoetwaren.nl. Dit gezamenlijke webportal van vakbonden en werkgeversvereniging VBZ bevat de laatste wetenswaardigheden uit de branche en nieuws over initiatieven van de sociale partners. Ook kunnen geïnteresseerden er terecht voor de complete CAO Zoetwaren en uitgebreide informatie over onder meer arbeidsomstandigheden en pensioen.

De website is een uniek initiatief van FNV Bondgenoten, CNV Bedrijvenbond, De Unie en de Vereniging voor de Bakkerij- en Zoetwarenindustrie (VBZ). De site is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen de sociale partners in de branche, die een sterke zoetwarensector als gemeenschappelijk doel hebben.

Het nieuwe webportal is hét vertrekpunt voor werknemers en werkgevers in de zoetwarensector. Zij kunnen hier terecht voor informatie over thema's als scholing, medezeggenschap en maatschappelijk bewust ondernemen. Zeer binnenkort wordt de site uitgebreid met een apart deel waarin specifiek aandacht wordt besteed aan levensfasebewust beleid. Daarmee richten de bonden en VBZ hun blik nadrukkelijk op de toekomst: zonder vitale medewerkers immers geen vitale sector!
Categorie:
Tag(s):