vrijdag, 27. maart 2009 - 0:01

Zorggroep Almere zoekt grote groep vakantiewerkers

Zorggroep Almere heeft elke zomerperiode ongeveer 200 vakantiekrachten nodig.

Vakantiekrachten die allerlei werkzaamheden in de huishoudelijke verzorging, thuiszorg, in de zorgcentra en ook in de gezondheidscentra voor hun rekening nemen.

Op dinsdag 7 en donderdag 9 april krijgen belangstellenden gelegenheid om zich tijdens informatiebijeenkomsten te oriënteren op de vele mogelijkheden.

Hoewel de vakantieplanning van de medewerkers in vaste dienst zo veel mogelijk op elkaar wordt afgestemd, is niet te voorkomen dat hulp van buitenaf nodig is.

Tijdens de twee informatieavonden geven managers uit de verschillende sectoren en adviseurs van de afdeling Personeel & Opleidingen een toelichting op de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden.

“Voor de thuiszorg zijn we op zoek naar bijvoorbeeld studenten van diverse zorgopleidingen�, aldus Joke Karaberis die teammanager P&O van Zorggroep Almere is.

“We weten uit voorgaande jaren dat leerlingen van de ROC’s, HBO-opleidingen en studenten graag in de vakanties komen werken om ervaring op te doen.

In zorgcentra als Polderburen (Parkwijk), de Kiekendief (centrum) en de Archipel (Literatuurwijk) is hulp zeer welkom in de huishouding en in de keuken�. Bij de gezondheidscentra zijn studenten welkom voor werk aan de recepties.

Op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere (Randstad 22-01) beginnen de informatiebijeenkomsten op 7 en 9 april om 17.30 uur. Tijdens de bijeenkomsten is inschrijving als vakantiekracht direct mogelijk. Om 20.30 uur is de informatie uitgewisseld en is de Zorggroep hopelijk verzekerd van een grote groep vakantiewerkers.
Provincie:
Tag(s):