woensdag, 11. november 2009 - 20:24

Zwaarlijvige Terror Jaap kwam nog eens 50 kilo aan

Amsterdam

'Terror' Jaap vertelt geëmotioneerd aan Robert Jensen over zijn eetprobleem en bekent dat hij sinds het vertrek 50 kilo is aangekomen. In tranen vertelt hij dat hij nog maar een paar jaar te leven heeft als hij zo doorgaat.

Robert Jensen is vanaf morgen, donderdag 12 november, weer helemaal terug bij RTL 5. De talkshowhost heeft medialand het afgelopen jaar natuurlijk op de voet gevolgd en was zeer geschokt toen de breuk tussen Patricia Paay en Adam Curry in het nieuws kwam. De sterke showbizzdiva is zeer openhartig over de afgelopen periode, haar gevoelens en haar toekomstplannen. Zij gaat geen enkele vraag uit de weg en steekt haar mening over de affaire niet onder stoelen of banken.

Jensens tweede gast is de zwaarlijvige Jaap uit 'De Gouden Kooi'. Jensen is erg benieuwd hoe het met hem gaat na zijn overwinning in dit programma en het daarmee gepaard gaande geldbedrag. Jaap vertelt geëmotioneerd over zijn eetprobleem en bekent dat hij sinds het vertrek 50 kilo is aangekomen. In tranen vertelt hij dat hij nog maar een paar jaar te leven heeft als hij zo doorgaat. Hij praat over de oorzaak van zijn eetprobleem en hoe hij nadenkt over een oplossing. Ook blikt hij met Jensen terug op zijn uitspattingen in 'De Gouden Kooi'.
Categorie:
Tag(s):