maandag, 27. juli 2009 - 15:44

Zwemmen voor de kinderafdeling van het FLevoziekenhuis

Almere

Op zondag 26 juli ontving het Flevoziekenhuis een cheque ter waarde van
€ 7597,80 overhandigd uit handen van de organisatie van de Swim Challenge.

Met behulp van deze gift kan de kinderafdeling van het ziekenhuis starten met de aanleg van de kindertuin en daarmee tegemoet komen aan de wensen van haar jongste patiënten.

Tijdens de tweede editie van de Swim Challenge werd er over 4,2 kilometer van Huizen naar Almere Haven gezwommen voor het goede doel. De kinderafdeling van het Flevoziekenhuis is dit jaar door de organisatie uitgekozen als het goede doel waarvoor de opbrengst is bedoeld. De opbrengst van € 7597,80 werd aan het begin van de avond overhandigd aan kinderarts Dianne Maingay-Visser van het Flevoziekenhuis. De kinderafdeling is blij verrast met deze royale gift. De kinderafdeling heeft na de grondige renovatie van het ziekenhuis de afgelopen jaren, nog de wens om het verblijf van de jongste patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Deze gift vormt een welkome bijdrage in de totale kosten van de tuin.

De medewerkers van de kinderafdeling willen hierbij alle zwemmers en sponsoren uit Almere die aan de actie van de Swim Challenge hebben meegedaan, hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de kindertuin.

Kinderarts Dianne Maingay-Visser krijgt de cheque overhandigd uit handen van de organisatie van de Swim Challenge.
Provincie:
Tag(s):