dinsdag, 21. september 2010 - 11:32

Aangehouden voor verlaten plaats ongeval

Kropswolde

De politie heeft maandagmiddag op de Schoener in Kropswolde een 40-jarige vrouw uit Westerbork aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval. De politie reageerde op een melding dat een personenauto op de Meerweg in Kropswolde een lantaarnpaal uit de grond had gereden.

e dienders volgden vervolgens vanaf de Meerweg een oliespoor. Zij troffen anderhalf kilometer verderop de verdachte in haar zwaar beschadigde auto aan. De deuren van de auto waren afgesloten, terwijl de 40-jarige vermoedelijk onwel was. Na het inslaan van een portierruit bleek dat de vrouw niet gewond was. Hierop werd de verdachte aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval.

Ook kregen de dienders tijdens het contact met de vrouw het vermoeden dat zij onder invloed verkeerde. De verdachte vertelde dat zij harddrugs had gebruikt. Uiteindelijk werd op het politiebureau een urinecontrole van de vrouw afgenomen. Bij onderzoek in de auto werd ruim 20 gram heroïne en 1 gram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. De vrouw werd ingesloten in een cel. Zij wordt vandaag gehoord.
Provincie:
Tag(s):