dinsdag, 30. november 2010 - 14:58

Aanhouding in onderzoek vermiste Marokkanen uit Venray

Blerick

Maandagavond rond acht uur werd een man aangehouden op verdenking van de betrokkenheid bij de moord op de sinds 2006 vermiste Marokkaanse jongemannen uit Venray. Dit heeft de politie dinsdag gemeld.

De verdachte is een nu 22-jarige man uit Blerick. Deze verdachte is al eens eerder aangehouden in december 2006. Hij werd toen aangehouden voor betrokkenheid bij de hennepkwekerij waarin deze moorden plaats hebben gevonden. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord. In het belang van het verdere verloop van het onderzoek kunnen politie en Openbaar Ministerie momenteel geen enkele verdere mededelingen doen.

De twee mannen uit Venray worden sinds mei 2006 vermist. De politie trof toen in een pand in de Poststraat in Venray een geruimde hennepkwekerij aan waarbij ook bloedsporen te zien waren.

In november 2006 werd een 44-jarige man uit Brüggen in Tegelen gearresteerd. Een maand later volgde de arrestatie van een 32-jarige man uit Sevenum en een 17-jarige man uit Venlo voor moord c.q. doodslag. Ook werd een 46-jarige man aangehouden in verband met overtreding van de Opiumwet. De man die maandagavond jongstleden is aangehouden werd toen eveneens opgepakt.
Provincie:
Tag(s):