maandag, 27. december 2010 - 13:09

Aanhoudingen voor openbare dronkenschap en belediging

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 24-jarige man uit Helden op het Mariaplein aangehouden voor openbare dronkenschap, belediging van een ambtenaar in functie en verzet tijdens de aanhouding.

De politie zag dat de man ruzie had met een taxichauffeur waarop de man werd aangesproken. Hij was onder invloed en beledigde een agent waarop hij werd aangehouden. Tijdens de aanhouding wilde de man zich lostrekken. De man werd geboeid en is naar het politiebureau overgebracht.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 4.00 uur heben agenten een 18-jarige jongeman uit Gennep aangehouden voor openbare dronkenschap en belediging. De politie kreeg een melding dat een dronken jongeman niet meer op zijn benen kon staan in de Zandstraat in zijn woonplaats. Ter plaatse zagen agenten de jongen in de sneeuw liggen terwijl het buiten een paar graden vroor. Bij hem stonden enkele mensen die geprobeerd hadden hem te helpen. De agenten kregen de jongen uiteindelijk met veel moeite wakker, waarna hij begon te schelden en ook fysiek agressief werd. Omdat het niet lukte de jongen rustig te krijgen, werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij werd ingesloten.
Provincie:
Tag(s):