dinsdag, 10. augustus 2010 - 18:00

Agent op elektrische scooter weer succesvol

Wijchen

De wijkagent in Wijchen had dinsdagmiddag tijdens zijn surveillance op de elektrische scooter in de Diemewei 43e straat weer 'beet'. De geur van hennep was aanleiding voor nader onderzoek in tuin en schuur.

De politie trof, evenals op een ander adres in Wijchen vorige week, een kleine hennepkwekerij aan.

In de tuin stond een vijftal grote hennepplanten, binnen trof de politie meer hennep(stekjes) aan samen met diverse apparatuur. Alles is in beslag genomen en op het politiebureau zijn de planten positief getest. De in beslag genomen spullen zullen worden vernietigd. Een medewerker van Liander kwam ter plaatse om te kijken of er sprake is van illegale stroomaftap.

Op het moment van de politieactie was niemand in de woning aanwezig. Er is een briefje in de bus achtergelaten, op een later moment zal de politie een verklaring afnemen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Sinds enkele weken beschikt politieteam Wijchen over een elektrische scooter ten behoeve van de wijkagent. Hiermee kan deze zich makkelijker en sneller achter woningen en in steegjes verplaatsen, maar blijft toegankelijk en aanspreekbaar voor bewoners in de wijk.
Provincie:
Tag(s):