zaterdag, 24. juli 2010 - 15:34 Update: 08-07-2014 1:03

'Ajax en El Hamdaoui botsen over hoogte salaris'

Amsterdam

(Elf Voetbal) De komst van Mounir El Hamdaoui naar Ajax komt steeds dichterbij. Volgens De Telegraaf hebben zijn huidige werkgever AZ en de Amsterdammers een akkoord bereikt over een transferbedrag van vijf miljoen euro.

De krant weet te melden dat de club van trainer Martin Jol een betalingsregeling zal treffen met de Alkmaarders, waardoor de som niet in een keer overgemaakt hoeft te worden. De onderhandelingen met El Hamdaoui zijn nog niet begonnen. De salariseisen van de clubtopscorer kunnen mogelijk nog een struikelblok vormen.

De trainer en de Marokkaanse aanvaller werkten eerder samen bij Tottenham Hotspur. Onder het bewind van Jol kwam El Hamdaoui echter niet voor in de wedstrijdselectie.

UPDATE: AZ heeft het akkoord inmiddels bevestigd. Bij monde van een woordvoerder laat de club weten: "We doen over de bedragen verder geen mededelingen, maar Ajax en AZ zijn eruit." Mocht El Hamdaoui spoedig tot een persoonlijke overeenkomst komen met zijn nieuwe werkgever, dan kan de ontmoeting met PAOK Saloniki wel eens het eerste strijdtoneel vormen van de aanvaller in Amsterdamse dienst.

UPDATE 2: RTV Noord weet inmiddels te melden dat El Hamdaoui en Ajax geen akkoord hebben weten te bereiken over het salaris van de aanvaller. De topscorer van twee seizoenen geleden zou bij een overstap moeten inleveren.
Categorie:
Tag(s):