maandag, 6. september 2010 - 14:20 Update: 08-07-2014 1:03

Ajax komt klagende supporters tegemoet met waardebon

Amsterdam

(Elfvoetbal) De directie van Ajax luistert naar supporters die klagen over hoge ticketprijzen voor de wedstrijden in de Champions League. De Amsterdamse club geeft supporters die een passe-partout hebben aangeschaft een waardebon van vijftien euro.

Dat is de uitkomst van een overleg tussen de directie van Ajax en twee supportersverenigingen. Seizoenkaarthouders krijgen daar bovenop nog vijftien procent korting op de aanschaf van hun passé-partout. Voorwaarde is wel dat ze uiterlijk vandaag het entreebewijs voor de drie groepswedstrijden aanschaffen. Inmiddels kochten al 20.000 mensen een passe-partout.

De prijzen van de passe-partouts liggen tussen de 90 en 225 euro. Bij FC Twente, dat ook in de Champions League speelt, liggen de kaartprijzen aanzienlijk lager. Ajax speelt in de groepsfase tegen Real Madrid, AC Milan en AJ Auxerre.

De clubleiding van Ajax vindt dat dankzij deze trouwe supporters de sfeer in het stadion de afgelopen jaren enorm is toegenomen. De steun bij de laatste wedstrijd in de voorronde, Ajax - Dinamo Kiev, leverde volgens de clubleiding een wezenlijke bijdrage aan het behalen van de poulefase.
Categorie:
Tag(s):