donderdag, 22. juli 2010 - 9:16 Update: 08-07-2014 1:03

'Al biedt Fulham tien miljoen, dan nog niet'

(Elf Voetbal) De situatie rondom trainer Martin Jol heeft ervoor gezorgd dat algemeen directeur Rik van den Boog van Ajax zijn vakantie heeft onderbroken om persoonlijk te kunnen overleggen met Jol.

Van den Boog had tot nu toe alleen telefonisch overleg met zijn oefenmeester over de ontstane situatie, maar aangezien de perikelen rond Jol al bijna een week duren, keert Van den Boog eerder terug van zijn vakantieadres om de plooien glad te strijken. Dat meldt de regionale zender AT5.

Ajax is er veel aan gelegen om snel duidelijkheid te krijgen over een toekomst van de club met aan het roer succescoach Jol. De Scheveninger staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Engelse Fulham, dat diep in de buidel wil tasten voor zijn komst. Door het aanbod uit Engeland is Jol gaan twijfelen over zijn werkzaamheden als coach van Ajax. Het is een publiek geheim dat het Jol een doorn in het oog is dat hij geen versterkingen kan halen voor het nieuwe seizoen, terwijl zijn selectie de afgelopen weken ook nog eens is afgeroomd. Daarnaast wordt er aan internationals als Gregory van der Wiel, Luis Suarez en Maarten Stekelenburg nadrukkelijk getrokken door buitenlandse topclubs.

Update

De laatste plooien moet nog gladgestreken worden, maar een overstap van trainer Martin Jol van Ajax naar Fulham lijkt definitief van de baan. Ajax-directuer Rik van den Boog is zeer stellig in het Algemeen Dagblad. 'Hij staat bij ons onder contract en de relatie met de rest van de club is ook goed. 'Het is helemaalniet aan de orde dat hij weggaat, want wij willen hem pers se niet kwijt. Al biedt Fulham tien miljoen euro voor hem, dan nog niet.'
Categorie:
Tag(s):