woensdag, 20. oktober 2010 - 17:07 Update: 08-07-2014 0:28

'Ali B openhartig over zijn verleden'

Hilversum

In de aflevering van Waar is de Mol? van dinsdag 19 oktober reisde Johnny de Mol met Ali B af naar Marokko. Ali komt hier vandaan en bezoekt er vaak zijn familie, maar veel meer heeft Ali nog niet van Marokko gezien.

Ali stelde Johnny aan zijn familie voor en daarna vervolgden de twee hun reis door het veelzijdige land. Ze overnachtten midden in de woestijn, probeerden te surfen in de zee en brachten een bezoek aan Casablanca.

Daar had Johnny een grote verrassing voor Ali, die eerder onthulde dat hij stiekem de wens heeft om muzikaal door te breken in Marokko. In deze veelzijdige aflevering vertelde de rapper ook nog heel openhartig over onder andere zijn heftige gokverslaving en drugsverleden.

Ontmoeting met de familie
De reis begon bij de familie van Ali. Johnny ontmoette de tantes, ooms en oma van de knuffelmarokkaan. Zij hebben er mede voor gezorgd dat Ali van straatschoffie uitgroeide tot de succesvolle rapper die hij nu is. Na deze bijzondere ontmoeting reisden Johnny en Ali richting de woestijn. Ze verkenden deze per kameel en brachen er als echte nomaden een nacht door.

Carrière in Marokko
In Casablanca was Ali nog nooit geweest. In deze stad wachtte hem een grote verassing: Johnny had geregeld dat de rapper in de studio een nummer mocht opnemen met Said Moskir, een beroemde Marokkaanse artiest. Ali, die in het programma verklaptte dat hij stiekem de ambitie heeft om een carrière te beginnen in Marokko, zag hiermee een grote droom in vervulling gaan.

Gokverslaafd
Tussen alle activiteiten door had Johnny ook een aantal openhartige gesprekken met Ali. Zo vertelde Ali over zijn verleden waarin hij zwaar gokverslaafd was en veel te veel drugs gebruikte. Maar Ali vertelde ook over de grote ommekeer in zijn leven, en wat de reden is dat hij is uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste rappers in Nederland.
Categorie:
Tag(s):