dinsdag, 5. oktober 2010 - 19:53 Update: 08-07-2014 0:28

Allereerste operatievrije borstvergroting

Diemen

De allereerste operatievrije borstvergroting is een feit. Boob job is het eerste alternatief voor een operatie. De boob job is ontwikkeld voor iedere vrouw die van vollere, stevigere borsten droomt, maar niet onder het mes wil gaan.

De revolutionaire gel werkt in synergie met de lichaamseigen vetcellen. Na het eten bewegen vetcellen in het lichaam en de gel blokt het vet in het gebied waar het product is aangebracht; de borsten en decolleté. Een geleidelijke toename van de cupmaat is binnen 56 dagen waarneembaar, net als het liftende en verstevigende effect.

Dit gegeven is niet onopgemerkt gebleven bij de grote sterren der aarde. Zo zijn Victoria Beckham, Scarlett Johansson en Eva Mendes helemaal weg van de het product.

RDe gel bevat een natuurlijke phytosterol (uit een Aziatische wortel) die actief is in de vetlaag onder de huid. Het product is parabeenvrij. Naast het verstevigende en liftende effect herstelt het ook de conditie van de huid. Dagelijks zacht inmasseren met ronddraaiende bewegingen totdat de gel is geabsorbeerd.
Categorie:
Tag(s):