maandag, 8. maart 2010 - 21:07

Amsterdammer overvallen tijdens bestelling rijden

Bussum

Een 20-jarige inwoner van Amsterdam wilde maandagochtend 8 maart rond 10.00 uur een bestelling afleveren bij een horecagelegenheid op de Stationsweg. Toen de man bij zijn busje stond, werd hij plotseling door twee mannen overvallen.

Hij werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De twee overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag en een hoeveelheid sigaretten vandoor. De Amsterdammer sloten ze op in zijn eigen bus.

Een getuige hoorde de Amsterdammer bonken en roepen vanuit de bus en waarschuwde de politie. De man werd door de brandweer bevrijd uit zijn bus. Hij raakte verder niet gewond.

Signalementen:
De overvaller met het op een vuurwapen gelijkend voorwerp was tussen de 18-20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had een tenger postuur, kort zwart stekelhaar en een licht getint uiterlijk. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een zwarte jas met bontkraag.
De andere man was van dezelfde leeftijd en lengte. Hij had een gezet postuur en zijn haarlengte was langer dan die van de ander en krullend. Ook hij droeg een zwarte jas met bontkraag.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van deze overval.
Getuigen of personen die meer weten kunnen zich melden via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):