maandag, 15. maart 2010 - 12:15 Update: 08-07-2014 1:05

Arnautovic gooit de deur naar Twente dicht

Zijn doorbraak bij Internazionale blijft achterwege, waardoor Marko Arnautovic de komende twee seizoenen bij FC Twente onder contract staat. De Oostenrijkse spits gooit de deur naar de koploper van de Eredivisie echter keihard dicht. "Hij heeft het hoofdstuk FC Twente afgesloten."

Inter huurt Arnautovic dit seizoen van FC Twente. Als de jonge aanvaller in zes wedstrijden minimaal een half uur meespeelt, krijgt hij een vast contract in Milaan. Als Arnautovic dat aantal niet haalt, dan heeft hij bij Twente nog een doorlopend contract voor twee jaar. Tot dusverre mocht Arnautovic pas tweemaal invallen, waarvan één keer langer dan een half uur. Afgelopen weekend ontbrak Arnautovic in de selectie van Inter wegens ziekte.

Zelfs nu spits Blaise Nkufo zijn afscheid heeft aangekondigd en Twente op de Champions League afstevent, ziet Arnautovic een terugkeer niet zitten. "Marko heeft een duidelijke voorkeur om naar een andere club te verhuizen. Hij heeft voor zichzelf het hoofdstuk Twente afgesloten", zegt zaakwaarnemer Rob Groener in De Telegraaf.
Categorie:
Tag(s):