maandag, 9. augustus 2010 - 15:21 Update: 08-07-2014 0:30

Audi A7 Sportback ook leverbaar in Pro line (plus)

Leusden

De nieuwe Audi A7 Sportback wordt in goede Audi-traditie ook leverbaar in Pro line- en Pro line plus-uitvoering. ‘Hiermee worden klanten in staat gesteld de progressief gelijnde en technisch innovatieve Audi A7 Sportback nog verder te personaliseren’, meldt Audi maandag.

Bij zowel de Pro line- als de Pro line plus-uitvoering horen onder andere een navigatiesysteem, volautomatische airconditioning, parkeerhulp een alarmsysteem en telefoonvoorbereiding tot het standaardpakket. De extra’s worden bovendien aangeboden voor een bijtellingvriendelijke meerprijs. En dan is er nog meer Audi A7 Sportback nieuws: de uitvoering met de 3.0 TDI-motor (150 kW (204 pk) en de multitronic-transmissie is leverbaar vanaf € 65.300,-.

De Audi A7 Sportback beschikt standaard al over een zeer uitgebreide uitrusting. Alle modellen zijn onder andere voorzien van Xenon plus verlichting, het vooruitstrevende veiligheidssysteem Audi pre sense, lichtmetalen velgen (18 inch), Audi drive select en een multifunctioneel, met leer bekleed sportstuur.

De Pro line-uitvoering voegt daar de volgende zaken aan toe: MMI navigatie, MMI radio plus, een automatische airconditioning met vier klimaatzones, Audi parkeerhulp plus, een diefstalalarm (SCM 3), telefoonvoorbereiding en ambienteverlichting in het interieur. Deze extra’s worden aanboden voor de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 5.900,-.

Pro line plus: het toppunt van luxe en comfort
In Pro line plus-uitvoering zet de Audi A7 Sportback nieuwe maatstaven op het gebied van luxe en comfort. De Audi A7 Pro line plus is ten opzichte van Pro line extra voorzien van MMI navigatie plus, Audi parkeerhulp plus met achteruitrijcamera, BOSE Surround Sound, lederen bekleding (Milano), verwarmde voorstoelen en elektrisch verstelbare lendensteunen vóór. De meerprijs voor de Pro line plus-uitvoering van de Audi A7 Sportback bedraagt € 11.900,-.

Audi A7 Sportback nu te bestellen
De Audi A7 Sportback, die de goede eigenschappen van een sportieve coupé, een comfortabele limousine en een praktische Avant combineert, is nu te bestellen bij de Audi-dealer. De prijslijst start bij € 64.800,- voor de Audi A7 Sportback 2.8 FSI (150 kW/204 pk) quattro. Inmiddels is ook de prijs bekend van de Audi A7 3.0 TDI (150 kW/204 pk) met de traploos schakelende multitronic-transmissie. Dit model staat in de prijslijst voor € 65.300,-. De levering van de Audi A7 Sportback start in november aanstaande.
Categorie:
Tag(s):