maandag, 16. augustus 2010 - 22:10

Automobilist boort zich in woning

Liempde

Een nog onbekende automobilist is maandagavond met zijn auto tegen een woning aan de Krollerbocht in Liempde gereden. Volgens ooggetuigen kwam de auto uit de richting van de Heidonk en draaide de Krollerbocht in waarbij de auto meteen bij het eerste huis de tuin in reed en tegen de woning tot stilstand kwam.

Na een woordenwisseling met de bewoner van het huis nam de bestuurder de benen. De bewoner is er achteraan gegaan maar helaas zonder resultaat. Door de klap van de auto is de schade aan de gevel goed zichtbaar. Ook aan de binnenzijde van de woning zitten grote scheuren in de muur. Diverse planten in de tuin overleefden de escapades van de automobilist evenmin.

Omdat het voertuig als landbouwvoertuig in gebruik was, had de auto geen kenteken. Aan de hand van het chassisnummer kon de politie de eigenaar van het voertuig achterhalen. Op het woonadres trof zij de de bestuurder niet aan.

In de directe omgeving van het ongeval heeft de politie ook nog gezocht maar zonder resultaat. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggetakeld. Nadat de auto van de gevel af was gehaald heeft de brandweer gekeken of er sprake was van instortingsgevaar. Dat bleek niet het geval maar wel werd de tuin met lint afgezet in afwachting van verder onderzoek.

Meer foto's op Blik op 112
Provincie:
Tag(s):