maandag, 1. maart 2010 - 20:29

Avro gaat op zoek naar Zorro

Diemen

De AVRO komt met een vierde reeks van het succesvolle programma ‘Op zoek naar…’, waarin wordt gezocht naar de hoofdrolspeler van een musical. Deze keer wordt gezocht naar Zorro, die bekend staat als de gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het gevaar liever opzoekt dan uit de weg gaat. Binnenkort gaan de audities voor ’Op zoek naar Zorro’ van start.

Met Zorro zoekt de AVRO het meest mysterieuze musicaltalent wat er is. Mannelijke talenten moeten tussen de 20 en 35 jaar zijn, een sexy uitstraling hebben met Spaans temperament. Zorro heeft wilskracht, humor, is atletisch en beschikt over een krachtige stem en goed acteertalent.

De drie voorgaande series - ‘Op zoek naar Evita’, ‘Op zoek naar Joseph’ en ‘Op zoek naar Mary Poppins’ - werden goed bekeken. Naar de liveshows van de laatste reeks keken gemiddeld 1,6 miljoen mensen. De finale trok ruim 2,1 miljoen mensen.

Net als bij de vorige series moeten de kandidaten verschillende auditierondes overleven om kans te maken op een plek in de liveshows. Daar bepaalt het Nederlandse kijkerspubliek wie de hoofdrol in de wacht sleept.
Categorie:
Tag(s):