dinsdag, 21. september 2010 - 11:25

Beelden van verdachten beroving Groningen

Groningen

De politie in Groningen heeft op haar YouTube-kanaal een opname geplaatst van twee verdachten die een beroving hebben gepleegd. De beroving vond plaats op donderdag 1 juli om ± 01.30 uur voor de ingang van het Hampshire Hotel aan de Radesingel in Groningen. Het mannelijke slachtoffer werd daarbij van zijn portemonnee en een geldbedrag beroofd.

Op de beelden zijn de twee verdachten duidelijk vastgelegd. Te zien is dat de mannen zich voor het hotel ophouden en een aantal keer heen en weer lopen. Even later betreden zij de hotel-lobby. Vervolgens is te zien dat zij na de beroving hard wegrennen.

Op het YouTube-kanaal www.youtube.com/politiegrn van Regiopolitie Groningen kan de opname worden bekeken.

Klik hier om naar het filmpje te gaan.

Signalement van de verdachten:

Verdachte 1: daadwerkelijke berover; witte broek, donkere schoenen en donkere jas

Verdachte 2: handlanger; lichtblauwe blouse, donkere schoenen en donkere broek.

Beide verdachten zijn ongeveer 1.70 tot 1.80 meter groot. Hun leeftijd wordt tussen de 20 en 30 jaar oud geschat en mogelijk zijn zij van Zuid-Europese/Noord-Afrikaanse afkomst.Uw tip

De politie wil graag in contact komen met iedereen die deze mannen herkent of aanvullende informatie heeft. Dat kan via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Provincie:
Tag(s):