dinsdag, 7. december 2010 - 14:13 Update: 08-07-2014 1:01

Been doet komst Bellamy af als fabel

(Elf Voetbal)Feyenoord-trainer Mario Been gelooft niet in de komst van Craig Bellamy naar Feyenoord.

Volgens de oefenmeester is de komst van de door Manchester City aan Cardiff City verhuurde spits onmogelijk. "Bellamy is een fabeltje. Ik kan me niet voorstellen dat Manchester City hem voor niets laat gaan."

De Welshman Bellamy speelde in novemer 2002 met zijn toenmalige club Newcastle United een Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord (2-3). Hij raakte bij die gelegenheid betoverd door de Kuip en verklaarde sindsdien graag voor de Rotterdamse club te willen spelen. Die woorden herhaalde de 31-jarige aanvaller afgelopen weekeind tegen een aantal Feyenoord-supporters die hem opzochten in het café van zijn vader. Bij die gelegenheid verklaarde Bellamy zelfs fors salaris in te willen leveren.

Ondanks dat, gelooft Been niet in zijn komst. "Met zijn ervaring en staat van dienst zou hij voor ons een absolute meerwaarde kunnen zijn. Maar die jongen is verhuurd aan Cardiff City en staat volgens mij nog twee jaar onder contract bij Manchester City. Die club laat hem echt niet voor niets gaan. Als dat wel zo is en Bellamy wil voor een klein loontje bij ons komen spelen, hebben we een verhaal. Maar naar mijn weten is dat niet aan de orde. Daarom spreek ik me maar uit dat de komst van Bellamy naar Feyenoord onwaarschijnlijk is", aldus de Feyenoord-trainer tegenover VI.
Categorie:
Tag(s):