maandag, 6. december 2010 - 15:07

Beloning voor gouden tip brandstichtingen Vught

Vught

In het onderzoek naar de autobranden in Vught, heeft de hoofdofficier van justitie in het arrondissement 's-Hertogenbosch een beloning van € 5000,- uitgeloofd voor degene die informatie aanlevert die leidt tot aanhouding van de dader en dat daarmee de branden worden opgelost. Dit heeft de politie maandagmiddag laten weten.

De politie is blij met dit extra middel dat wordt ingezet en roept de bevolking opnieuw met klem op alert te zijn en bij verdachte omstandigheden direct de politie te bellen.

Sinds half oktober zijn in Vught zestien autobranden geweest. De politie vermoedt dat sprake is van brandstichting en werkt met man en macht aan het oplossen van deze zaak.

Daarbij worden alle mogelijke middelen ingezet, maar blijft de hulp van burgers dringend nodig. Maandagavond besteedt het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht aan de branden. De uitzending is te zien bij Omroep Brabant en begint om 18.55 uur.

Mensen met informatie kunnen bellen met het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000. Bij een heterdaad situatie belt u direct 112.
Provincie:
Tag(s):