vrijdag, 12. februari 2010 - 9:31

Betaald parkerkeren via SMS mogelijk in Zeist

Zeist

Vanaf deze week is het mogelijk om als inwoner of bezoeker van Zeist te parkeren via uw mobiele telefoon. Het zogeheten belparkeren en sms-parkeren.

Met bel- en sms-parkeren van Parkmobile start en stopt de automobilist de parkeeractie via de mobiele telefoon. Dit kan door middel van het sturen van een sms-bericht of door te bellen met Parkmobile. In het aanmeldbericht geeft de automobilist het zonenummer aan dat boven de parkeerautomaat staat vermeld. Aan het eind van de maand rekent Parkmobile de gemaakte parkeerkosten met de gebruiker af via de gekozen betaalmethode. “Met belparkeren en sms-parkeren zijn de ongemakken van kleingeld of lege chipknip verdwenen. De mobiele telefoon wordt gebruikt als parkeermeter!” aldus Allard Hansma, Marketing Manager Parkmobile.

Om gebruik te kunnen maken van Parkmobile is eenmalige registratie noodzakelijk. Ter introductie is registratie deze maand GRATIS via de website www.parkmobile.nl/zeist. Voor de dienstverlening brengt Parkmobile haar klanten naast de reguliere parkeerkosten € 0,25 per parkeeractie in rekening.
Provincie:
Tag(s):