zaterdag, 1. mei 2010 - 20:55

Bevrijdingspop Haarlem weer live via Bevrijdingspopradio

Haarlem

Het grootste Bevrijdingspopfestival van Nederland is 5 mei live te volgen via vier radiozenders in de regio Kennemerland.

AB-Radio, ZFM Zandvoort, Haarlem105 en Radio Beverwijk zenden het festival van 09:00 tot middernacht in zijn geheel live uit.

Optredens, interviews en reportages hoor je de hele dag live via de gezamenlijke naam voor de radiostations: Bevrijdingspopradio. Via de website Bevrijdingspopradio.nl is het festival ook live te volgen via de streams. De hele dag volgen er ook foto- en nieuwsupdates op deze speciale website.

Via Twitter kunnen bezoekers ook zelf foto's uploaden door de twittertag #bpop2010 te gebruiken. De radio-uitzending komt live vanaf het festivalterrein in de Haarlemmerhout, vanuit de backstage studio. De hele dag hoor je alles wat er speelt op Bevrijdingspop en wat er speelt in de regio.

Bezoekers blijven ook mobiel op de hoogte via de speciale mobiele website van Bevrijdingspopradio: m.bpopradio.nl. De uitzending van Bevrijdingspopradio is ook te beluisteren via de IPhone applicatie van Bevrijdingspop die te vinden is in de iTunes Store.

AB-Radio is te beluisteren in de regio Zuid-Kennemerland via 105.8FM, Haarlem105 via 105.1FM, Radio Beverwijk in de IJmond via 105.4FM en ZFM Zandvoort via 106.9FM. De uitzending is wereldwijd te beluisteren via www.bevrijdingspopradio.nl
Provincie:
Tag(s):