dinsdag, 27. juli 2010 - 19:32

Beweging in onderzoek overval Velp

Velp

Het rechercheteam dat de dodelijke overval in Velp van 29 maart jl. onderzoekt heeft vanmorgen onder leiding van de Rechter-commissaris in twee woningen in Oss huiszoeking gedaan.

Op 29 maart werd een woning in de Voskeschestraat in Velp overvallen. De bewoner, een 76-jarige man, werd voor de ogen van zijn vrouw van 77 doodgeschoten door een overvaller. Die vluchtte weg met onder meer enkele sieraden uit de woning. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft via de media geprobeerd informatie te krijgen over deze zaak.

De afgelopen tijd kwam er inderdaad bij de politie informatie binnen over de gestolen goederen. Voortvloeiend uit die informatie zijn vanmorgen de twee woningen in Oss doorzocht waarbij onder andere sieraden zijn gevonden. De recherche onderzoekt nog of de goederen daadwerkelijk uit de woning komen.

Het rechercheteam sluit niet uit dat er binnenkort aanhoudingen verricht worden van mensen die iets met de overval of de verdwijning van de goederen te maken hebben.
Provincie:
Tag(s):