maandag, 1. november 2010 - 18:56

Bob’ s Adventure Store meest gastvrije ondernemer van Weert

Weert

Bob’ s Adventure Store is afgelopen zondag uitgeroepen tot “Meest Gastvrije Ondernemer van Weert". Deze prijs bestaat uit een waardebon voor een masterclass met als thema “omzet door inzet” van trainingscentrum Arthurium.

Veel Weerter ondernemers bleken gastvrijheid hoog in het vaandel te hebben, maar 3 bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit en werden daarom genomineerd voor de titel.

Bob’s Adventure Store aan de Maaspoort is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum. De eervolle titel Meest Gastvrije Ondernemer is een kroon op het werk, want Bob’s Adventure Store staat bij het grote publiek al langer bekend als betrouwbaar en bijzonder gastvrij. De winkel behaalde zijn prijs vanwege de sfeervolle aankleding en het uitzonderlijk brede assortiment. Het vriendelijke personeel neemt duidelijk de tijd voor een goed advies en luistert goed naar de wensen van de klant, zodat de bezoeker een eerlijk en persoonlijk advies op maat krijgt.

De babyzaak Vol Verwachting sleepte de tweede prijs in de wacht. De derde plek was was de koffie- en theespeciaalzaak Kaldi.
Provincie:
Tag(s):