woensdag, 1. december 2010 - 13:56

Boze beller aangehouden na belediging agenten

Almere

Dinsdagavond werd een 41-jarige Almeerder aangehouden nadat hij al bellend met een mobieltje aan z’n oor, een verkeerscontrole inreed. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Toen de man een boete werd aangezegd voor het niet handfree bellen en het niet bij zich hebben van rij- en kentekenbewijzen, beledigde hij een agent. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 19.45 uur vonden er diverse kleine verkeerscontroles plaats in Almere. Op één van de locaties, zijnde op de Muziekdreef, reed de 41-jarige Almeerder al bellend met een gsm aan z’n oor de verkeerscontrole in.

Een agent deelde de man mede dat hij voor het niet handfree bellen een boete kreeg. Toen bleek dat de man ook geen rij-en kentekenpapieren bij zich had kreeg hij ook hier een bekeuring voor.

De Almeerder beledigde vervolgens de agent en uitte zich op een grievende en kwetsende manier. Daarop werd de man aangehouden voor belediging. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Hij is na onderzoek en verhoor heengezonden.
Provincie:
Tag(s):