donderdag, 28. oktober 2010 - 10:06

Brandweer organiseert informatiebijeenkomsten voor bedrijfshulpverleners

Amersfoort

De brandweer van Amersfoort organiseert op 10, 19 en 23 november informatie-bijeenkomsten voor hoofden Bedrijfshulpverlening van zorginstellingen.

Tijdens de bijeenkomsten laat de brandweer zien hoe een zogenaamde table-top ontruimingsoefening in zijn werk gaat. Met deze oefening kan meer personeel voorbereid worden op een ontruiming(soefening).

In het kader van de Brandpreventieweken vraagt de brandweer de komende weken aandacht voor het ontruimen in de zorg. Om die reden wordt de set Eerste Hulp Bij Ontruimen onder hoofden bedrijfshulpverlening verspreid. Deze set bevat uitleg en materiaal om een ontruiming op tafel na te spelen. Tijdens de bijeenkomsten krijgen medewerkers naast de set zelf, uitleg hoe ze de set in hun organisatie kunnen gebruiken.

De bijeenkomsten worden op 10, 19 en 23 november van 10.30 – 11.30 uur georganiseerd op de brandweerkazerne in Amersfoort. Ze zijn bedoeld voor hoofden Bedrijfshulpverlening van zorginstellingen uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Eemnes, Soest en Woudenberg.
Provincie:
Tag(s):