vrijdag, 20. augustus 2010 - 19:02

Charly Luske vervangt geblesseerde Martin van der Starre

Diemen

De woensdagavond geblesseerd geraakte Martin van der Starre wordt morgen tijdens de allereerste try-out van de rockmusical We Will Rock You vervangen door Charly Luske. Op dit moment wordt er volop gerepeteerd om Charly binnen 36 uur klaar te stomen om de rol van Brit over te nemen.

Erwin van Lambaart, producent van Joop van den Ende Theaterproducties: ' Ik ben ontzettend blij dat we Charly bereid hebben gevonden om voorlopig de try-outs te spelen in de rol van Brit. Dit is een enorme klus, maar met steun van ons allemaal zal hij morgen de eerste try-out gaan spelen. Samen met het creatieve team zoeken we de komende dagen naar een structurele oplossing, want Charly Luske is de vaste vervanger van hoofdrolspeler John Vooijs in de rol van Galileo.'

Woensdagavond raakte Martin van der Starre ernstig geblesseerd tijdens een van de laatste repetities van de rockmusical We Will Rock You. Hierbij scheurde hij zijn achillespees volledig af. Martin is inmiddels geopereerd. De operatie lijkt geslaagd, maar de komende tijd moet uitwijzen hoe lang de herstelperiode zal zijn. De verwachting is dat dit enkele maanden zal zijn.

Charly speelde in o.a. Turks Fruit, The Wiz, Op Hoop Van Zegen en The Full Monty. Speelde eerder de rol van Galileo in We Will Rock You in Duitsland.
Categorie:
Tag(s):