zaterdag, 16. oktober 2010 - 13:14

Chauffeur overlijdt na botsing trucks

Lochem

Bij een verkeersongeval op de Nettelhorsterweg N825 in Lochem is vrijdagavond een 25-jarige man uit Laren Gld. om het leven gekomen na aan aanrijding tussen een vrachtwagen en een tegemoet komende truck.

Het ongeval werd omstreeks 21:10 uur gemeld bij de hulpdiensten die snel ter plaatse waren. Ook werd er een traumahelikopter gealarmeerd maar deze is niet ter plaatse gekomen.

De 25-jarige automobilist reed met zijn voertuig in de richting van Borculo en poogde een tankwagen in te halen. Daarbij zag de man een naderende tractor met kraan over het hoofd. Een frontale botsing was het gevolg waarbij de auto in een nabij gelegen sloot terrecht kwam. De 47-jarige bijrijder liep daarbij een flinke hoofdwond op. De bestuurders van de tractor en de vrachtwagen bleven ongedeerd.

Door het ongeval onstond er in beide richtingen een flinke file. Zij werden door de toegestroomde politie omgeleid. De Verkeerongevallen Analyse (VOA) van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De Nettelhorsterweg N825 is door het ongeval enkele uren gestremd geweest.
Provincie:
Tag(s):