maandag, 9. augustus 2010 - 15:11 Update: 08-07-2014 0:30

Chevrolet Nederland introduceert Spark Streetwise

Breda

Op basis van de Chevrolet Spark L en LE introduceert Chevrolet Nederland de Spark Streetwise, voorzien van sportieve accessoires en met een scherpe prijs, die de klant enkele honderden euro voordeel oplevert.

De Spark is Chevrolet's compleet nieuwe stadsauto: opvallend, trendy, praktisch en met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Door zijn expressieve en strakke verschijning, gecombineerd met prima dynamische rijeigenschappen, is de Spark ook nog eens ‘fun to drive’. Om die sportieve eigenschappen te accentueren introduceert Chevrolet Nederland de Spark Streetwise. Deze speciale versie is gebaseerd op de L en LE uitvoering.

De Streetwise is voorzien van opvallende sport-striping in lengterichting over de gehele auto, die leverbaar zijn in de kleur donker antraciet en zilver, waardoor deze kunnen worden afgestemd op de carrosseriekleur. Daarnaast heeft de Streetwise 14 inch lichtmetalen wielen. De achterste zijruiten tenslotte zijn voorzien van zonneschermen.

Spark
Het uiterlijk van de Spark wordt gekenmerkt door een scherpe stijlvorm. De ver naar buiten geplaatste wielen, de gebogen daklijn en het strakke design zorgen voor een onmiskenbaar sportief design. De Spark beschikt over een rijke uitrusting, zoals bij de L-versie: ABS, stuurbekrachtiging, zes airbags, getint glas, bumpers in carrosseriekleur en verstelbare koplampen.

De Spark LE heeft bovendien airconditioning, elektrische bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling en radio-/CD-speler met AUX en USB aansluiting.
Categorie:
Tag(s):