woensdag, 15. september 2010 - 21:50

Classic TT Parade: 100 motoren naar Koopmansplein

Assen

Assen is vrijdag het toneel van de parade die bestaat uit 100 klassieke racemotoren die dit weekend deelnemen aan de Centennial Classic TT op het circuit. Van 16.00 tot 19.00 uur staan de juweeltjes van weleer opgesteld op het Koopmansplein om te bezichtigen. De speciale uitvoeringen en kampioensmotoren worden op een podium besproken door de twee speakers Berry Sands Scholten en Jan de Rooij.

Tijdens de Centennial Classic TT kunt u alvast kennis maken met elektrisch rijden. Op vrijdag 17 september kunt u op het Koopmansplein elektrische fietsen, scooters en motoren zien van de merken Drymer, Mavizen, Zeromotorcycles en anderen.

Op zaterdag 18 en zondag 19 september kunt u naast de Centennial races op het middenterrein van het TT-Circuit een proefrit maken op een elektrische (race-) motor van Mavizen of Zeromotorcycles! (motorrijbewijs vereist). Ook wordt met diverse elektrische motoren een demonstratie verzorgd op het circuit zondag.

De route van de parade zal via de Witterhaar, Witterhoofdweg, Europaweg west, Balkenweg, Vaart ZZ, Collardslaan, Kerkplein, Torenlaan, Brink, Brinkstraat, Gedempte Singel naar het Koopmansplein gaan.
Provincie:
Tag(s):