maandag, 20. september 2010 - 21:23

Combinatiefunctionarissen gemeente Meppel zijn van start gegaan

Meppel

De combinatiefunctionarissen Anouk Gustin (Koedijkslanden), Gerrit Griffioen (Oosterboer), Stefan Oostra (Haveltermade) en Ingmar Oosterhof (vliegende Vakleerkracht) zijn gestart met hun activiteiten in Meppel.

De combinatiefunctionarissen richten zich in 2010 op de wijken Haveltermade, Koedijkslanden en Oosterboer. Ze gaan aan de slag met het opzetten en aanbieden van tussenschoolse en naschoolse sportieve activiteiten in samenwerking met basisscholen, sportverenigingen, TSO/BSO en wijkorganisaties. Op de website www.meppelactief.nl worden alle buurtsportactiviteiten voor de drie wijken aangekondigd. Meedoen is GRATIS!

Wethouder Koos de Vos doet de officiële aftrap voor de sportimpulsen in Meppel tijdens een grote sportinstuif in sporthal ’t Vledder op donderdag 7 oktober van 15.45 tot 17.30 uur.

De gemeente Meppel zet vier jaar lang in op de twee landelijke stimuleringsprojecten, de impuls Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB) en de impuls brede scholen, sport en cultuur, de combinatiefunctie regeling, De impulsen hebben een looptijd tot 31 december 2013. SportDrenthe coördineert in opdracht van de gemeente de uitvoering van de sportimpulsen.
Provincie:
Tag(s):