dinsdag, 19. oktober 2010 - 11:45

Compositietekening in onderzoek naar steekincident Vondelpark

Amsterdam

De recherche van de politie Amsterdam-Amstelland is nog op zoek naar de man die in de nacht van donderdag op vrijdag 15 oktober in het Vondelpark een 23-jarige man neerstak. Het onderzoek heeft tot nu toe nog geen aanhouding opgeleverd. Met het verspreiden van een compositietekening in het kader van opsporingsberichtgeving hoopt de recherche dat de verdachte herkend wordt.

De compositietekening wordt vanavond vertoond in een speciaal politiebericht, na het AT5 nieuws, om 21.50 uur in het AVRO programma Opsporing Verzocht en in de late editie van SBS Hart van Nederland. Morgen zit de compositietekening ook in het opsporingsprorgamma Ter Plaatse op TV Noord Holland.

Het slachtoffer zat rond 01.45 uur met zijn vriendin in het Vondelpark toen hij plotseling door een onbekende man werd belaagd en gestoken. Het slachtoffer probeerde weg te komen, maar zakte na 50 meter in elkaar. Hij werd kort daarop gereanimeerd door de politie en overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachte rende na zijn daad verder het park in.
Provincie:
Tag(s):