woensdag, 17. november 2010 - 13:19 Update: 08-07-2014 1:02

Cruijff bezoekt Ajax en licht zijn plannen nogmaal toe

Amsterdam

(Elfvoetbal) Johan Cruijff heeft dinsdagavond op De Toekomst nog eens uitgelegd wat zijn plannen zijn om Ajax naar een hoger niveau te brengen.

Dit was niet de officiële reden waarvoor de voormalig nummer veertien naar Amsterdam was gekomen. Hij kwam oorspronkelijk voor de Lucky Ajax-bijeenkomst waarbij de voorzittershamer doorgegeven werd.

De 78-jarige Theo de Groot gaf de hamer door aan Theo van Duijvenbode en de vereniging van oud-eerste-spelers stond raar te kijken toen Cruijff plotseling de zaal binnenstapte.

Hij maakte gebruik van deze bijeenkomst, waar ook Tscheu La Ling aanwezig was, om de plannen die hij maandag in zijn column noemde nogmaals uit te leggen, meldt De Telegraaf.

De fans van Ajax hebben hun hoop inmiddels wel op 'El Salvador' gevestigd. Bij aankomst op Schiphol werd hij toegejuicht door bezorgde Ajax-fans. Cruijff heeft aangegeven dat er verschillende oud-spelers van de club op moeten staan en zich beschikbaar moeten stellen voor de ledenraad. Op 14 december worden er acht nieuwe leden gekozen.
Categorie:
Tag(s):