vrijdag, 24. december 2010 - 13:10 Update: 08-07-2014 1:01

De Boer weet het zeker: 'Ajax en ik willen door met elkaar'

Amsterdam

(Elfvoetbal) Beide partijen zouden eigenlijk pas na de kerst praten over de toekomst, maar Frank de Boer weet al wat de inzet van het gesprek is. Ajax wil ook na de jaarwisseling met hem door als trainer.

"Ajax en ik hebben allebei de intentie om met elkaar door te gaan", gaf de coach aan na de 1-0 overwinning op AZ in het bekertoernooi. Daardoor lijkt niets een contractverlenging van de oud-speler van de club meer in de weg te staan. Het geplande gesprek van volgende week zal vooral over details gaan.

Van de kant van De Boer was dat meteen al duidelijk sinds hij het roer begin december van Martin Jol overnam. Ajax hield zich wat meer op de vlakte tot dusverre. De Boer boekte drie overwinningen in zijn eerste drie duels. In de Champions League tegen AC Milan, in de competitie tegen Vitesse en in de beker dus tegen AZ.

De aanstelling van De Boer als coach wordt breed gedragen binnen de club en heeft ook de zegen van Johan Cruijff. Al in zijn eerste weken liet de 112-voudig international zien dat hij jeugdspelers de kans durft te geven.

De Ajacieden hebben nu vakantie en melden zich op 4 januari weer op de club. Een week later belegt de club een trainingskamp in Turkije.
Categorie:
Tag(s):