zaterdag, 18. december 2010 - 21:44 Update: 08-07-2014 1:01

De Boer ziet terugkomst Van Gaal wel zitten

(ElfVoetbal) Frank de Boer heeft tijdens een bijeenkomst met de pers gereageerd op de eventuele terugkeer van Louis van Gaal bij Ajax

De huidige trainer van Bayern München liet zich eerder al ontvallen dat hij niet onwelwillend tegenover een nieuw contract bij de Amsterdammers staat.

De Nederlandse oefenmeester in Duitse dienst liet eerder al weten nog één keer een contract te willen tekenen. Een terugkeer bij Ajax, in de rol van technisch directeur, behoorde tot de mogelijkheden. Bijtekenen bij Bayern of een baan als bondscoach waren de andere opties.

Volgens de Telegraaf ziet Frank de Boer een terugkeer van zijn voormalig trainer wel zitten. "Ik ken Louis heel goed. Hij is een fantastisch mens en een fantastische coach. Ik denk dat hij een goede technisch directeur zal zijn. Of dat in deze situatie kan? Dat is niet mijn 'pakkie an'. Het zijn de directie en raad van commissarissen die dat beslissen."

Van Gaal en De Boer werkten in het verleden al samen bij Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal. Van Gaal was in alle gevallen de trainer van De Boer.
Categorie:
Tag(s):