woensdag, 11. augustus 2010 - 18:46

De grootste ‘stille’ disco van Zeeland

Middelburg

De start van een nieuw schooljaar betekent voor 200 aanstaande studenten de start van een drie jaar durende studie in Middelburg. Hoewel het college jaar pas op 30 augustus begint zullen de aanstaande eerstejaars op 23 augustus aan de intRAweek beginnen.

Deze week wordt georganiseerd door RASA, de studentenvereniging van RA.

Met hun fuscia roze en royal blue polo’s zullen de nieuwe lichting en hun ‘parents’ een week lang makkelijk te herkennen zijn. Tijdens de introductieweek zullen de eerstejaars niet alleen kennis maken met elkaar, de Roosevelt Academy en de studentenvereniging, maar ook met Middelburg en haar inwoners.

Het zal een drukke week worden, met activiteiten variërend van een pubquiz en culture night tot een bezoek aan de bibliotheek en van een sportdag tot het ontmoeten van hun mentor.

De marktdag is de afsluiting die op vrijdag plaatsvindt. Dit jaar wordt het marktplein omgetoverd to decor voor oud Hollandse spellen om zo ook de internationale studenten een indruk te geven van de Nederlandse cultuur. Steltlopen, broekhangen, zaklopen en koekhappen kunnen hierbij uiteraard niet ontbreken.

In de avond vindt de grote finale plaats. Wie denkt dat studenten herriemakers zijn heeft het mis. Op het marktplein zal van 19.00 tot 22.30 namelijk een grootse silent disco worden gehouden. Tijdens deze disco zullen studenten, docenten en medewerkers van de Roosevelt Academy dansen en feesten op muziek dat alleen hoorbaar is middels de draadloze koptelefoons die de deelnemers dragen. Om te zorgen dat het een avond wordt die Middelburg nog lang bij zal blijven nodigen we u graag uit om deel te nemen aan dit evenement.
Provincie:
Tag(s):