donderdag, 19. augustus 2010 - 20:15 Update: 08-07-2014 0:28

Deze trends moet je hebben voor je onderdanen

Amsterdam

Deze winter zie je twee ultieme trends voor je onderdanen. Laat je van je mooiste kant zien met de over the knee en de veterlaars. Deze trends ‘moet’ je komend seizoen echt in je kast hebben.

De over the knee laarzen zijn er in allerlei variaties. Plat, met sleehak, suède, leer, met bont, met gesp, in het bruin, zwart of blauw. Dit seizoen wordt het een échte hit voor jong & oud.

Vooral de suède modellen zijn hot. Verschillende designers showden ze al op de catwalk en meerdere celebs zijn er helemaal weg van. Door de flap om te slaan, creëer je een totaal andere look. Zo kun je af en toe eens afwisselen…
Nu de slippers en sandaaltjes de kast weer in mogen, wordt het tijd voor stevige en warme laarzen. De veterlaars is er één die je absoluut niet mag missen. Doordat de stoere boot vrouwelijke en slanke vormen heeft, ontstaat er een eigentijdse look. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen van plat tot sleehak, leer of suède en van brede tot smalle neus. Door de rits aan de zijkant trek je de laarzen makkelijk aan en met de veters laat je de laars perfect aansluiten voor een pittige look. Onder andere verkrijgbaar bij Dolcis.
Categorie:
Tag(s):