donderdag, 25. november 2010 - 21:35

Dierentuin directeur opent Samen voor ons Dierenpark

Emmen

Frankwin van Beers, directeur van Dierenpark Emmen, opent komende vrijdag, 26 november het benefietfestival voor het Emmer Dierenpark. De opening vindt om 20.00 uur plaats in de Grote Kerk.

De Emmer samenleving is enthousiast over het initiatief waarvan de opbrengst niet alleen ten goede komt aan Dierenpark Emmen maar ook aan de Voedselbank Zuidoost Drenthe. Steeds meer mensen melden zich aan als vrijwilliger of steunen het evenement financieel. Lefier en Domesta sponsoren het festival en deze week schonk een Emmer bedrijf € 800,-- voor de twee goede doelen. Meer bedrijven hebben toegezegd dit voorbeeld te volgen.

Mensen die zowel het Dierenpark als de Voedselbank willen steunen, kunnen voor € 10,-- een entreebewijs kopen bij Tourist Emmen (Hoofdstraat 22), Markant, Rue de la Gare, de Fransche Kroon en Snooker- en Poolcentrum. Met een entreebewijs kan iedereen op vrijdag 26 november de verschillende optredens bezoeken. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de avond zelf een entreebewijs te kopen.
Provincie:
Tag(s):