zondag, 20. juni 2010 - 20:59

Dode en vijf zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval Tilburg

Tilburg

Bij een ernstig verkeersongeval tussen een personenauto en een motorfiets kwam zondagmiddag een 31-jarige motorrijder uit Tilburg om het leven en raakten een passagier van de motor, een 33-jarige vrouw uit Kaatsheuvel, en vier inzittenden van de auto zwaargewond. Dit heeft de politie zondag laten weten.

De vijf gewonden zijn overgebracht naar een ziekenhuis met onbekende verwondingen. In de auto zaten een 62-jarige inwoner van Naaldwijk, een 53-jarige inwoonster van Naaldwijk en een 92-jarige man en 87-jarige vrouw uit Poeldijk.

Uit is het eerste onderzoek blijkt dat de personenauto en de motor op de Bredaseweg in dezelfde richting reden, komende uit de richting van de Baroniebaan en gaande in de richting van Breda. Door een nog onbekende oorzaak ontstond een aanrijding tussen beide verkeersdeelnemers.

Verkeersongevalanalisten hebben een (sporen)onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De brandweer moest de automobilist, die bekneld in zijn auto zat, bevrijden. Het ambulancepersoneel kreeg bijstand van medewerkers van de traumahelikopter.

De nabestaanden van het dodelijk slachtoffer zijn door de politie op de hoogte gesteld van het noodlottig ongeval.
Provincie:
Tag(s):