vrijdag, 19. november 2010 - 18:16

Dode vrouw aangetroffen in woning Maria Hoop

Maria Hoop

In een woning aan de Kerkweg in Maria Hoop is vrijdagmiddag het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Dit heeft de politie Limburg Noord bekend gemaakt.

Rond 13.00 uur kwam een melding bij de politie binnen dat een stoffelijk overschot in de woning was aangetroffen. Agenten gingen direct naar de locatie en troffen daar het ontzielde lichaam van vermoedelijk een vrouw aan. Omdat er vermoedens waren dat het om een misdrijf gaat, is een onderzoek opgestart. De straat is grotendeels afgezet, er is buurtonderzoek verricht en het Forensisch Onderzoeksteam werd opgeroepen. Ook is ter plekke een PD-unit geplaatst. Verder werd ook een politiehelikopter ingezet.

In verband met het invallen van de duisternis zal een groot deel van het (sporen)onderzoek zaterdag verder worden opgepakt. Op dit moment is het onderzoek nog in de opstartfase en kan de politie niet meer bekend maken.
Vlak na de melding bij de politie, verspreide de politie een SMS-bericht waarin werd opgeroepen uit te zien naar een rode Peugeot 406 die is weggenomen na een misdrijf. Volgens de politie is er mogelijk een verband met het misdrijf in Maria Hoop.
Provincie:
Tag(s):