maandag, 25. oktober 2010 - 19:44

Dodelijk verkeersongeval bij Beesd

Beesd

Zondagavond vond een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Katijdeweg. Daarbij is de 16-jarige bestuurder van de auto om het leven gekomen.

Een 19-jarige bijrijder raakte zwaargewond. Een derde inzettende werd ook naar het ziekenhuis vervoerd. Alle betrokkenen komen uit Vianen (Utrecht).

Rond 21.00 uur reed de bestuurder over de Katijdeweg in de richting van Vianen, toen de auto van de weg raakte en tegen een boom botste. De hulpdiensten rukten direct met spoed uit. Medewerkers van de ambulancedienst verleenden direct eerste hulp. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse.

De 16-jarige bestuurder en 19-jarige bijrijder liepen ernstige verwondingen op. Zij werden overgebracht naar het UMC Utrecht. De 16-jarige bestuurder overleed daar later aan zijn verwondingen. Een 18-jarige jongen, die achterin de auto zat, werd met onbekend letsel overgebracht naar het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft technisch onderzoek ingesteld. De rijbaan werd enige uren afgesloten voor verkeer.
Provincie:
Tag(s):