maandag, 8. februari 2010 - 21:15

Drie gewonden bij zwaar ongeval

Rhoon

Maandagmiddag omstreeks half één is op de Essendijk in Rhoon een auto tegen een boom gereden. De drie inzittenden zijn bekneld geraakt en moesten door de brandweer worden bevrijd.

De auto reed op de Essendijk en raakte door nog onbekende oorzaak met de wielen van de weg. De bestuurder stuurde daarop tegen, en kwam in een slip terecht. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom. De bestuurder en bijrijdster van de auto zijn met ernstig letsel naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Het gaat om een 20-jarige man uit Rhoon en de 44-jarige moeder van zijn vriendin, eveneens uit Rhoon. De vriendin van de bestuurder (en de dochter van de bijrijdster) is een 16-jarige vrouw uit Rhoon, die met een gebroken sleutelbeen naar het Zuiderziekenhuis is gebracht. Zij zat achterin de auto.

Toestand

De toestand van de 20-jarige man is ernstig. Hij heeft gebroken bekken, een klaplong, gebroken ribben en is niet aanspreekbaar. De toestand van de 44-jarige vrouw is kritiek. Zij heeft ernstig hoofdletsel. De 16-jarige vrouw is later vanmiddag met een ambulance van het Zuiderziekenhuis voor hereniging naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht.

Opgehaald door agenten

Ook de man van de 44-jarige vrouw is vanuit zijn werk in Schiedam naar het Erasmus Medisch Centrum gekomen. De politie heeft de moeder van de 20-jarige man opgehaald en naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.
Provincie:
Tag(s):