maandag, 15. november 2010 - 11:17

Drie gewonden na ruzie bij huisfeest

Hoensbroek

Drie personen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag snijwonden aan vooral armen en handen opgelopen tijdens een huisfeest in de Buttingstraat in Hoensbroek.

Tijdens de viering van een verjaardag werd er rijkelijk alcohol geschonken. Diep in de nacht bleven slechts drie personen wakker: de 49- jarige bewoner en twee gasten waarvan één vrouw (41).
Die kregen onderling ruzie. Eén van de gasten had plots een broodmes in zijn handen en verwondde de andere twee. Zelf liep hij ook snijwonden op door de worsteling. De man (41) is aangehouden. Onderzoek moet de ware toedracht van de ruzie uitwijzen.

In Heerlen heeft in dezelfde nacht een 26-jarige inwoner uit die stad een gebroken kaak opgelopen tijdens een ruzie in een café aan het Pancratiusplein. De dader, een eveneens uit Heerlen afkomstige jongeman van 21 jaar, is aangehouden.
De 21-jarige had het slachtoffer aangesproken op het feit dat hij hem sinds enige maanden niet meer wilde spreken. Ook nu volharde de 26-jarige Heerlenaar daarin. Dat schoot bij de 21-jarige in het verkeerde keelgat. Hij sloeg zo hard dat het slachtoffer zijn kaak op drie plaatsen heeft gebroken.
Provincie:
Tag(s):