donderdag, 5. augustus 2010 - 9:42

Drie Limburgse instellingen in de race voor titel 'Beste Werkgever'

Amsterdam

Drie Limburgse organisaties maken kans op de titel Beste Werkgever van Nederland 2010. Ze zijn in hun categorie doorgedrongen tot de top 50. Het gaat om PSW Midden-Limburg, BCO Onderwijsadvies en Wonen Limburg. Dit heeft onderzoeksbureau Effectory bekend gemaakt.

Van de 369 deelnemende organisaties hebben 100 zich gekwalificeerd als Beste Werkgevers — in de categorieën meer dan 1000 medewerkers en minder dan 1000 medewerkers. Zo ontstaat er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers gebaseerd op de Beste Werkgevers score.

Effectory maakt jaarlijks bekend wie zich de Beste Werkgever van Nederland mogen noemen, in de twee genoemde categorieën. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op onderzoek onder hun eigen medewerkers naar de algemene tevredenheid. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.

Op donderdag 9 september 2010 worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2010 bekend gemaakt in Muziekgebouw in Amsterdam.
Provincie:
Tag(s):