zondag, 16. mei 2010 - 18:17

Drie mannen opgepakt voor moord

Nijmegen

Het team grootschalig onderzoek dat de dood van een man aan de Vossenlaan in Nijmegen onderzoekt, kon vandaag drie aanhoudingen verrichten die mogelijk betrekking hebben op de dood van de man.

Donderdag 13 mei werd de politie gealarmeerd door verontruste buren aan de Vossenlaan in Nijmegen. Agenten vonden in de woning aan de Vossenlaan in Nijmegen het stoffelijk overschot van een man. De politie startte een grootschalig onderzoek omdat door de omstandigheden rondom de dood van de man, vrijwel zeker sprake was van een misdrijf.

Identiteit
Zaterdagmiddag heeft er een confrontatie met familieleden plaatsgevonden en is bekend dat de dode man de 65-jarige bewoner van de woning aan de Vossenlaan is.

Aanhoudingen
Het onderzoeksteam wist in de vroege zondagochtend informatie in te winnen die zondagmiddag leidde tot de aanhouding van een 44-jarige man en een 46-jarige vrouw uit Nijmegen op verdenking van moord op de 65-jarige man. Op datzelfde moment werd een 66-jarige man op verdenking van heling aangehouden.

Voortgang
Het onderzoeksteam richt zich nu op het nog nader doorzoeken van de woning aan de Vossenlaan onder begeleiding van de Rechter Commissaris. Naar verwachting wordt het onderzoek aan de woning zondagmiddag afgesloten. Daarnaast is het team grootschalig onderzoek druk met het verhoren van de verdachten en het in kaart brengen van alle sporen en informatie.
Provincie:
Tag(s):