woensdag, 24. november 2010 - 12:08

Drie mannen vergiftigd: vrouw aangehouden

Nijkerk

De politie is donderdagavond 11 november een onderzoek gestart in een woning in de gemeente Nijkerk. Hierbij is een 46-jarige vrouw aangehouden.

De vrouw wordt ervan verdacht haar 52-jarige man en haar twee zwagers van 49 en 57 jaar (beiden uit Nijkerk) te hebben vergiftigd. Alle drie de slachtoffers hebben zich onder medische behandeling moeten stellen. Op dit moment maken de slachtoffers het gezien de omstandigheden redelijk.

De politie kreeg donderdagavond 11 november een melding van de twee zwagers dat zij aangifte wilden doen van een mogelijke vergiftiging. De mannen zouden aan het begin van de week onwel zijn geworden waarvoor ze zich moesten laten behandelen in een ziekenhuis. Het vermoeden rees dat de vrouw verantwoordelijk was voor de vergiftiging. Na politieonderzoek hielden de agenten de vrouw donderdag rond middernacht aan in haar woning. De vrouw is inmiddels door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. Op dit moment kan de politie nog niets zeggen over de toedracht van het incident.
Provincie:
Tag(s):