donderdag, 23. september 2010 - 19:59

Drie politievoertuigen beschadigd door aanrijdingen

Schiedam

In Schiedam en Vlaardingen zijn donderdagmiddag drie politieauto's betrokken geweest bij verschillende aanrijdingen. Alle voertuigen waren op dat moment bezig met een achtervolging. Nadat de bestuurder van een rode Opel Corsa met een politieauto in botsing kwam, sloeg deze alsnog op de vlucht.

Een andere politiewagen die met spoed over de busbaan kwam aanrijden op de Vlaardingerdijk in Schiedam ramde een afslaande auto, die het politievoertuig niet had zien aankomen. Twee personen raakte door de aanrijding gewond. De brandweer kwam er aan te pas het slachtoffer uit de de personenwagen te halen.

Op de Vetteoordsekade Vlaardingen kwam een politieauto tijdens de achtervolging tegen een hek to stilstand. Hier raakte niemand gewond. De politie uit Haaglanden doet het technisch onderzoek naar het ongeval in Schiedam.

De toedracht van de achtervolging is nog niet bekend. De bestuurder van de vluchtauto is aangehouden in de bosjes op de Engelseboomgaard in Vlaardingen. Daar is ook zijn auto tot stilstand gekomen.
Provincie:
Tag(s):