woensdag, 29. december 2010 - 14:26

Drietal in gestolen auto door ANPR eruit gepikt

Almere

Dinsdagavond zijn drie verdachten in Almere in een gestolen auto aangehouden nadat een met ANPR uitgeruste rechercheauto, het als gestolen geregistreerde voertuig, feilloos uit het verkeer selecteerde. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

De ontvreemde auto werd op de Hogering klemgereden en de verdachten aangehouden. De zaak wordt door de recherche van Almere stad West onderzocht.

Agenten in een burgerauto met ANPR camera, kregen op de snelweg A-6 en ‘hit-melding’ toen een als gestolen geregistreerde auto hen passeerde. In de auto zaten drie mannen die door de niet-herkenbare politieauto werden gevolgd.

Ondertussen sloten meerdere politie-eenheden aan waarna op de Hogering tot aanhouding werd overgegaan. In het voertuig werden diverse goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

De verdachten zijn 21 en 24 jaar en zonder vaste woon of verblijfplaats en een 36 jarige Almeerder. De mannen zijn geen onbekenden van de politie. De auto en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.
Provincie:
Tag(s):