vrijdag, 10. december 2010 - 17:26

Echt krijgt ook Glazen Huis

Echt-Susteren

Naast het Glazen Huis in Eindhoven zal ook in Echt dit jaar een Glazen Huis verrijzen. Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december gaan de Echter DJ’s Peter Steskens, Dennis Sevriens en Johan Meuwissen het Glazen Huis in, dat geplaatst wordt op de Plats in het centrum van Echt, om geld in te zamelen voor het goede doel. De Locale Omroep Echt-Susteren (LOES) gaat deze happening live de ether insturen.

Op vrijdag 17 december omstreeks 12.00 uur worden de 3 DJ’s in het Glazen Huis opgesloten door de leden van Kartoesj. Op zondag 19 december rond 16.00 uur gaat de “glazen kooi” weer open en kunnen de drie die-hards gaan proberen het normale leven weer op te pakken. En al die tijd zal LOES.FM verslag doen van alles wat zich in en rond het Glazen Huis afspeelt. Programmamaker Martijn Maat zal zorgen dat de paar Echt- Susterenaren die niet op de Plats zijn thuis op de hoogte blijven van alles wat zich in het centrum van Echt voltrekt.

Doot het draaien van verzoeknummer sproberen ook de limburgse DJ’s zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request 2010 actie. Deze staat dit jaar in het teken van de stille slachtoffers van AIDS.
Net als hun collega’s in Eindhoven zullen de Echter DJ’s niet eten en zichzelf voeden met shakes en sapjes. De opbrengst brengen ze persoonlijk naar Eindhoven.
Provincie:
Tag(s):